Gedetailleerde notities over laser ontharing

Er zijn verschillende laserbehandelingen nodig een langdurige ontharing. Hoofdharen worden geschapen in de haarzakjes en deze zakjes doorlopen een cyclus met drie fasen.

Mag je zonnen wegens en na de ingreep? Het wordt afgeraden om 2 weken vanwege én na een behandeling te zonnen. Een laser werkt optimaal bij een lichte huid en donker hoofdhaar, uiteraard indien een huid meer pigment aanmaakt (onder andere door zonnen) zal de effectiviteit betreffende een laser afnemen.

Hiermee dringt dit minder diep in de huid via. Dieper gelegen haarwortels antwoorden vervolgens onvoldoende, zodat ook niet dit bestelde resultaat vormt zich en zeker (heel wat) verdere behandelingen essentieel.

Bij elektrisch ontharen wordt een heel dunne naald, zo iel mits een hoofdhaar alleen, in dit haarzakje gebracht. Vervolgens komt er een beetje stroom op een naald waardoor deze lauw is. De warmte zorgt ervoor het een cellen over het haarzakje vernietigd geraken en het een hoofdhaar los laat.

Jasmine Laser Clinics in Amsterdam is dé nieuwe high end specialistische clinic vanwege 100% pijnloos ontharen. We werken met de Soprano Ice laser, een meeste innovatieve lasertechniek op het gebied van definitief ontharen.

Het permanent verminderen van hoofdharen is vooral voltooid met ons laserbehandeling. Het kan op bijna alle plaatsen op dit lichaam. Dit kan zijn een alternatief vanwege regelmatig scheren ofwel harsen. Tevens bij overmatige beharing mag dit een uitkomst bestaan.

Vanwege het gewenste resultaat bestaan iedere keer verscheidene behandelingen nodig. De huid dien wel fiksen alvorens ons eerstvolgende treatment plaats mag vinden. Dit duurt een paar weken tot een huid weer klaar kan zijn voor een volgende laserbehandeling.

Die laser maakt daarnaast gebruik met ons bijzonder koelsysteem (Dynamic Cooling Device technologie). Uitstekende koeling zorgt voor een pijnloze verzorging en geeft genoeg protectie met een huid. Deze kenmerken dragen bij met comfort en hygiëne gedurende een treatment.

Behalve IPL-therapie is er nog de gelegenheid om radiogolven te benutten bij het ontharen. Die mag gebruikt worden indien haartjes te gemakkelijk of dun zijn vanwege verzorging met laser. Tot slot kun je jouw ook elektrisch laten ontharen.

De dagen na de verzorging mogen ook grote haren uit de huid komen. De haarzakjes bestaan gedurende de verzorging kapotgemaakt via de laser. Een restjes betreffende een hoofdharen mogen na de treatment via de huid naar behalve aankomen.

Kosten: €150 Meld dit advertentie Laser ontharing bovenlip Via Annemiek op 11-10-2015 (09:39) Hallo, lees meer je ben een tijdje geleden begonnen betreffende het laser ontharen betreffende mijn boven lip. Je heb al 6 behandelingen gehad en ik merk zeker het dit haar niet meer terug groeit, ik ben alang 2 maanden niet langs geweest en daar kan zijn geen ene haartje terug. Een treatment alleen was aardig niet zo pijnlijk. Ik persoonlijk voelde absoluut niets. En dit was ook nog eens anti ons aardig prijsje. Ik raad het lazerontharen aan iedereen aan, ik ervaar me meteen veel zekerder

Meestal zitten er 6 weken tussen 2 behandelingen. Na plusminus 6 behandelingen kan zijn meestal het gewenste resultaat bereikt. Deze blijven vervolgens meerdere jaren weg. Na enkele jaren mogen de behandelingen eventueel herhaald geraken.

Er bestaan gemiddeld 4 tot 6 behandelingen benodigd teneinde dit overtollige of ongewenste haargroei te reduceren. Dit precieze reeks laserontharing behandelingen kan zijn tussen andere afhankelijk met dit te veven gebied.

Het belangrijkste is het je het gewenste gebied summier 4 weken voorafgaand met de behandeling ook niet epileert ofwel harst. Dit verstoort de haargroeicyclus en zorgt zo voor een niet zo uitkomst. Tevens kan zijn het van waarde niet te zonnen gering twee weken voorafgaand met de verzorging.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *